Bestrijding - muizen en ratten

Ziet u één muis, dan leert de ervaring dat het er zeker wel meer zullen zijn. Zowel in huis als buiten kunnen zij schade veroorzaken. Muizen en ratten kunnen op verschillende manieren bestreden worden:

  • Muizen- en rattenklem: Je hebt de originele houten klemmen die je door op te spannen klaar zet met een kleine hoeveelheid eten. Daarnaast heb je muizen- en rattenklemmen van plastic die je open zet en daarop een stukje eten kunt doen.
  • Muizen- en rattenval om levend te vangen: Wij hebben valletjes waarbij je de muis/ rat levend kan vangen. Je kunt zo de gevangen muis/ rat uitzetten in de tuin of in het bos. Deze valletjes zijn er in gaas, gaas met hout en van plastic.
  • Elektrische muizen- en rattenval: Ook hebben wij elektronische muizenvallen. Deze zijn zeer effectief en eenvoudig in gebruik. Zij doden de muizen en/of ratten door een sterke stroomschok.
  • Elektrische muizen en ratten verjager’: Dit is een apparaat dat werkt op stroom en een signaal uitzend dat onaangenaam is voor ratten, muizen, teken, vlooien, spinnen en kruipende insecten in huis. Wij hebben deze apparaten in verschillende varianten.