Dierenapotheek - voor een gezond leven

Voor veel problemen op het gebied van gezondheid en bestrijding kunnen wij u prima te woord staan. Door de ervaring die wij de afgelopen 35 jaar opgebouwd hebben, kunnen wij u van goed advies voorzien bij de gezondheidsproblemen van uw (huis) dieren. Wij hebben een zeer groot assortiment aan producten om problemen op te lossen en problemen te voorkomen.

Wij hebben een zeer groot assortiment aan producten om problemen op te lossen en problemen te voorkomen van onder andere de volgende merken: Jean Peau, Beaphar, Vetzyme, Hokamix, Velcote, Beau beau, Puur natuur en Carnibest.

Van deze merken hebben we producten zoals oogverzorgers, vachtverzorgers, oorverzorgers, vlo- en tekenbestrijding, parasietbestrijding, ontwormen, bloedluis/ luisbestrijding, diarreeremmers, multi-vitamine, biergist tabletten, producten tegen stress (halsbanden, sprays, plug in voor in het stopcontact), producten om gewrichtspijnen te verminderen, producten om de vacht en huid te herstellen, producten om ongewenst plas-, bijt- en krabgedrag tegen te gaan etc.

Ook voor het schoonmaken en ontsmetten van de dierenverblijven, slaapplaatsen en andere ruimtes hebben wij verschillende reinigings-, verfrissings producten  zoals bijvoorbeeld Fresh4All van Jean Peau, Halamid, Dettol, Urine Off, etc. Een van onze toppers is ons eigen product dierenverblijfreiniger.

 

Dierenverblijfreiniger:

Dierenverblijfreiniger is een product op basis van citronella. Het is vetoplossend en is ongedierte werend. Je kunt er ook heel fijn het huis mee poetsen, het laat namelijk een frisse geur achter. Het product kan tevens voor schoonmaakwerkzaamheden buitenshuis gebruikt worden. Je kunt het product goed gebruiken als je een oppervlakte wilt schrobben. Daarnaast kan het product als geur neutrealisator gebruikt worden, door een dopje van het product onverdund in het dierenverblijf te gieten.

Het product is verkrijgbaar in een 1 liter fles en een 10 liter kan.