Cadeauartikelen voor de dierenliefhebber

Naast een compleet assortiment dieren en benodigdheden, kunt u ook voor cadeauartikelen van dieren bij ons terecht. Dit assortiment is zeer divers en enorm uitgebreid. Van bijna ieder (huis)dier is iets verkrijgbaar op het gebied van sleutelhangers, mokken, glazen, bekers, beelden boeken etc. Zoals producten van vele hondenrassen, kattenrassen, konijnen, hamsters, ratten, cavia's, chinchilla's, muizen, eekhoorns, fretten, (roof)vogels, vissen, reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, wilde dieren, dolfijnen, zeedieren, boerderijdieren enzovoorts.

Kom gerust eens kijken in onze dierenspeciaalzaak, want een bezoek is zeker de moeite waard!

 

Hieronder een greep uit ons assortiment

  • Mokken/ bekers: In ons assortiment hebben we mokken van verschillende hondenrassen, poezen, vissen, vogels, boerderijdieren, knaagdieren, reptielen en van wilde dieren. Sommige mokken zijn voorzien van een korte tekst bij het dier.
  • Glazen: We hebben glazen met daarop diverse hondenrassen, boerderijdieren en vissen.
  • Sleutelhangers: We hebben sleutelhangers met foto’s van dieren en sleutelhangers van metaal. Deze hebben we in verschillende honden- en kattenrassen, in reptielen, in vogels, in paarden en dolfijnen.
  • Stenen beeldjes: In onze vitrinekasten staan tal van beeldjes van verschillende hondenrassen, verschillende kattenrassen, van knaagdieren, van reptielen, van vissen, van vogels (ook buitenvogels), van wilde dieren, van tractoren, van paarden en andere boerderijdieren. De beeldjes variëren in grootte.
  • Polyester/ kunststof beelden: In de kunststofbeelden hebben we verschillende hondenrassen, katten, knaagdieren, reptielen, roofvogels, wilde dieren, paarden en andere boerderijdieren. Tevens hebben we een aantal kabouters van kunststof in ons assortiment. Deze beelden variëren van beeldjes variëren in grootte van twintig centimeter tot ruim een meter hoog.
  • Kalenders: Ieder jaar krijgen we een nieuwe collectie aan jaarkalenders binnen van verschillende hondenrassen, van katten, van reptielen, van paarden, schildpadden enz. Informeer naar het tijdstip dat ze in onze winkel zijn.
  • Betonnen (tuin)beelden: Van verschillende hondenrassen, katten, knaagdieren, boerderijdieren en reptielen hebben we betonnen beelden in het assortiment.
  • Waakborden: In ons assortiment hebben we waakborden die je zelf samen kan stellen door een sticker op een met tekst bedrukt bord te plakken voor honden, katten, vogels, paarden etc. Daarnaast hebben we voorbedrukte borden voorzien van een afbeelding en tekst van verschillende hondenrassen, knaagdieren, amfibieën en reptielen.