Bestrijding - overige dieren

Naast het bestrijden van insecten, muizen en ratten, hebben we ook nog bestrijdingsmiddelen/ verdrijvers voor mollen, slakken en katten die ongewenst in uw tuin komen. Enkele producten om mollen, slakken en katten te verdrijven zin hieronder weergegeven.

  • Slakkenkorrels: Slakkenkorrels zijn een lokmiddel in korrelvorm ter bestrijding van huis- en naaktslakken. Deze strooi je onder de planten/ bomen waar de slakken voornamelijk zitten. De slakken die met de korrels in aanmerking komen gaan direct dood.
  • Mollenverdrijver: Dit afschrikapparaat werkt op batterijen en/of zonne-energie en zendt een hoge frequentie toon uit in de grond. De mollen vinden de trillingen vervelend en verplaatsen zich.
  • Mollenklem: Dit is een klem waarmee de mol gedood wordt. Op de plek waar deze klem geplaatst wordt, moet een mollengang opengemaakt worden.
  • Vangkooien: Dit zijn relatief grote gazen kooien die gebruikt wordt om vossen, marters en katten in te vangen om ze te verplaatsen. Deze hebben wij in diverse soorten en maten in het assortiment.
  • Garden protector: Dit is een elektronisch apparaat dat geactiveerd wordt door een bewegingssensor. Door de beweging begint het toestel geluidssignalen uit te zenden. Honden, katten, marters, vossen etc. kunnen zich niet aanpassen aan de voortdurend veranderende reeks hoorbare ultrasone signalen die het toestel uitzend. De dieren raken hiervan in de war zodat ze het gebied gaan verlaten.
  • Kattenkorrel: Deze korrels zijn ideaal in gebruik. U hoeft deze simpelweg wat te strooien op de plaats waar de katten niet mogen komen, en de voor katten specifieke geur houdt hen op afstand.