Bestrijding - tuin

Het is erg vervelend als er ongedierte of onkruid in uw tuin aanwezig is. Ook hiervoor hebben we tal van producten in het assortiment. We geven u hier graag advies over.

Ongedierte:

 • Spint: Spintmijten zijn kleine mijten die aan de bladeren zuigen waardoor en bleekgroene en later witachtige vlekjes ontstaan. Om de spintmijt te bestrijden hebben we speciale producten in ons assortiment.
 • Meeldauw: Sterke temperatuursschommelingen en warm en vochtig weer bevorderen de meeldauw. Op de bladeren komt dan een wit poedervormig schimmellaagje. Hiervoor hebben we een speciaal middel voor die effectief de meeldauw en roest aanpakt.
 • Luizen: Het komt nogal eens voor dat er luizen op de bladeren van de planten komen. Hier tegen hebben we een insectenspray die ervoor zorgt dat de luizen op de bladeren dood gaan. Daarnaast hebben we pillen die je bij de planten kan steken zodat de luizen (en de witte vlieg) dood gaan. Ook hebben wij producten die je aanmaakt met water om de tuinen te bestrijden
 • Mieren: Om te voorkomen dat je hele tuin vol mieren loopt hebben wij diverse producten tegen mieren o.a. mierenlokdozen, mierenpoeder en mierenspray. Voor preciezere productbeschrijving kunt u kijken op onze site onder het kopje ‘bestrijding’ vervolgens ‘insecten’.
 • Wespen: Wespen zijn erg vervelende dieren in de tuin en kunnen het verblijven in de tuin erg onprettig maken. Tegen wespen hebben we o.a. wespenzakken, wespenpoeder en wespenspray. Voor preciezere productbeschrijving kunt u kijken op onze site onder het kopje ‘bestrijding’ vervolgens ‘insecten’.
 • Slakken: Om slakken uit je tuin te verdrijven hebben we slakkenkorrels. Dit is een lokmiddel in korrelvorm ter bestrijding van huis- en naaktslakken. Deze strooi je onder de planten/ bomen waar de slakken voornamelijk zitten. De slakken die met de korrels in aanmerking komen gaan direct dood.
 • Muizen en ratten: Indien u last heeft van muizen en ratten, hebben wij voor u een complete lijn bestrijdingsmiddelen. O.a. muizen- en rattenklemmen, vergif en vallen. Voor een uitgebreidere omschrijving kunt u kijken onder het kopje ‘bestrijding’ vervolgens ‘muizen en ratten’ op onze website.
   

Onkruiden:

 • Brandnetels: Het komt wel een voor dat er brandnetels groeien op plaatsen waar je ze niet wilt hebben. Om de brandnetels te bestrijden hebben we verschillende producten in ons assortiment.
 • Onkruid: Om onkruid tussen de tegels, tussen de planten of op het gras te bestrijden hebben we verschillende producten in ons assortiment. Wij adviseren u graag over het product wat het best bij de omgeving past waar de onkruiden uit verwijdert moeten worden.
 • Mos: Mos in het gazon is erg vervelend. Wij hebben hiervoor het juiste product dat mos op het gazon tegen gaat.
 • Groene aanslag: Een groene aanslag op de stenen en hout ziet er niet schoon uit. Om deze aanslag weg te krijgen hebben wij hiervoor producten zoals Luxan Algendood.