Buitenleven - outdoor kleding

Als je in de tuin of buiten gaat werken is het gemakkelijk als je schoeisel en een jas aan hebt die prettig zit en geschikt zijn voor het werk dat je ermee gaat doen. Hieronder staan een aantal producten uit ons assortiment beschreven.

Klompen:
In ons assortiment hebben wij lederen klompen met rubberzool, lederen klompen met een houten zool en houten klompen. De lederen klompen met houten zool hebben we in kindermaten en in volwassen maten. De lederen klompen met rubberen zool hebben we enkel in volwassen maten en de houten klompen hebben we in kinder- en volwassen maten.

Laarzen:
We hebben kinder-, dames- en herenlaarzen. De kinder- en dameslaarzen hebben we in vele maten en diverse kleuren/designs. De herenlaarzen hebben we in de kleur groen in kuitmodel en in hoge variant.

Werkschoenen/ stalschoenen:
We hebben diverse soorten schoenen met en zonder stalenneus en stalenzool. Deze schoenen zijn ideaal om mee te wandelen en werken. Ze voorzien je voeten van een goede stevige voetzool.

Waadpakken:
Dit is een waterdichte tuinbroek met laarzen daaraan vast. Deze pakken worden vaak gebruikt als er in het water gewerkt moet worden, bijvoorbeeld in de vijver.

Handschoenen:
We hebben diverse handschoenen voor in de tuin, de bouw en voor alle andere outdoor bezigheden. Zowel werkhandschoenen als handschoenen die u warm moeten houden.


Outdoorlaarzen:
Ook hebben wij een assortiment aan outdoorlaarzen van het merk Boreas en Lionsport. Dit zijn modieuze dames- en herenlaarzen. De laarzen hebben vele voordelen namelijk:

  • Het is een waterafstotende laars, nagenoeg waterproof, in een goed ademend soepel leer / nubuck of gevet leder met een geweldige pasvorm.
  • De binnenzijde van de laars is bekleed met een stof die het vocht absorbeert.
  • De laarzen hebben een uitneembare binnenzool voor het eventueel plaatsen van een steunzool, gel of schapenvachtvoetbed.
  • Tevens biedt de zool een verend comfort bij het lopen.

Deze Outdoor-Boots zijn geschikt voor de wintersport – bossen - wandel - golf - ruiter - mensport of gewoon als stoere outfit.
 

Jassen, vesten en bodywarmers:
Voor elk seizoen van het jaar bieden wij u een assortiment jassen, vesten en bodywarmers voor kinderen, dames en heren. Deze collecties zijn afgestemd op de laatste mode en hebben vele voordelen om prima te functioneren voor personen die (actief) buiten aan het werk zijn, de sport beoefenen of gewoon voor de vrije tijd. Een aantal jassen zijn bijvoorbeeld waterdicht en toch ademend, hebben voldoende zakken, hebben bijvoorbeeld windstoppers in de mouw en zijn voorzien van (afneembare) capuchons. De jassen, bodywarmers en vesten zijn gemaakt van verschillende materialen; zoals fleece, polyester en wax. Ook de onderhoudsproducten hebben wij hiervoor in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook regenponcho's en regenbroeken voor volwassenen.