Buitenleven - vrije dieren

Naast de producten voor uw huisdier hebben we ook producten voor dieren in de vrije natuur. Hieronder is een kleine greep uit ons aanbod weergegeven.

Vogelvoerhuizen:
Om vogels in de winter en zomer bij te voeren, kan een vogelhuis in de tuin geplaatst worden. We hebben o.a. vogelhuizen op voet van beuken of berkenhout in verschillende uitvoeringen en formaten. In het vogelvoerhuis kun je de vogels bijvoeren met o.a. pindaslingers, vetbollen, strooivoer (o.a. strooivoer dat niet kiemt) en andere zaden.

Naast de vogelhuizen op voet hebben we ook kleinere vogelvoerhuisjes voor o.a. pindakaaspotten of strooivoer. De muur / boom vogelvoerhuisjes kunnen gemakkelijk opgehangen worden. Aan de vogelhuisjes kun je voer ophangen of je kunt ze vullen met de speciale pindakaasmelange voor de buitenvogels. Zo krijg je allerlei leuke vogeltjes in je tuin/binnenplaats.

Broedhuisjes:
We hebben diverse broedhuisjes die je aan de schutting of een boom kunt bevestigen die kunnen dienen voor de buitenvogels om er een nestje in te maken. Er zijn broedhuisjes van hout en kunststof met diverse openingen waardoor ze geschikt zijn voor bepaalde vogelsoorten.


Bijvoer producten:
Om vogels in de tuin bij te voeren zijn er naast vogelhuisjes ook tal van andere hangers, voedersilo’s, voerstations, metalen houders, badschalen etc. om buitenvogels in uw tuin te krijgen. In deze producten kun je het daarvoor bestemde voer stoppen zodat de vogels moeite moeten doen om ervan te kunnen snoepen.


Egels en eekhoorns:
Egels en eekhoorns vindt je vaak in tuinen dicht bij het bos. Strenge winters maken het moeilijk voor de egels en eekhoorns om eten te vinden. Vandaar dat bijvoeren van deze dieren soms noodzakelijk is. Voor de eekhoorn hebben we speciaal eekhoornvoer voorzien van de benodigde zaden en noten. Ook hebben we speciale voederhuisjes voor eekhoorns waaruit zij gemakkelijk de voeding kunnen halen en je voorkomt dat het door vele andere bosdieren opgegeten wordt.

Voor de egel hebben we hoogwaardig egelvoer en schuilplaatsjes voor egels zodat ze er tijdelijk ik kunnen onderkomen.


Overige verblijfplaatsen:
Naast de bovengenoemde verblijven hebben we verblijfplaatsen voor vlinders, vleermuizen en insecten zoals lieveheersbeestjes.