Fretten - accessoires

In ons assortiment hebben we volop accessoires voor uw fret. Een kleine greep van benodigdheden uit ons grote assortiment hebben we hieronder weergegeven.

 • Een slaapplekje: Een fret vindt het erg prettig om een mandje, kussentje of een kleedje te hebben waarop het kan slapen/ rusten. Kussens, mandjes en kleedjes hebben we van katoen, in het skai, van vetbed, in waterafstondend materiaal, suedine in dunne en dikke varianten.
 • Halsbandje / tuigje: Voor een fret heeft u een goed halsbandje of tuigje nodig. Hiermee kun je gaan wandelen met je fret. Aan een frettentuigje of halsbandje kan je een belletje bevestigen om de vogeltjes op afstand te houden. Tevens kunt u hieraan horen waar de fret is.
 • Voerbak en waterbak: We hebben een ruime sortering voer- en waterbakken van de materialen steen, roestvrij staal en kunststof. Stenen en roestvrij stalen bakken zijn goed schoon te maken en blijven goed staan. Een fret vindt een waterval/ fontein vaak erg prettig omdat hij houdt van stromend water. Dit kan gebruikt worden i.p.v. een waterbakje.
 • Frettenbak: Een fret is vaak zindelijk. Als je een frettenbak in de hoek van de kamer plaatst, zal het dier daar bijna altijd zijn behoefte doen. De frettenbak die je kiest kan open zijn of één met een kap erop. Deze hebben we in verschillende maten, modellen en kleuren in ons assortiment.
 • Dierenverblijfreiniger: Regelmatig het verblijf en de frettenbak van uw fret schoonmaken met dierenverblijfreiniger is een aanrader. Het verdrijft onaangename geurtjes, is insectwerend, is ontsmettend en laat een frisse geur achter.
 • Transportkooi: Het beste manier om je fret te vervoeren is om gebruik te maken van een plastic of rieten transportbox, waarvan de deksel afneembaar is. Je hebt dan minder problemen je fret eruit te halen.
 • Draagtassen: Als u wilt gaan wandelen en je wilt de fret meenemen, dan kun je gebruik maken van een draagtas. Hierin bieden wij u een uitgebreid assortiment van een eenvoudige tot luxe en modieuze draagtas.
 • Speelgoed: Zorg voor speeltjes waar u samen mee kunt spelen als wel voor speeltjes waar de fret alleen mee kan spelen. Je hebt hiervoor frettenspeeltjes, maar een fret kan vaak ook goed met kattenspeeltjes overweg. Daarnaast hebben wij snackballen voor de fret. De fret probeert spelenderwijs het snoepje uit de snackbal te krijgen.
 • Frettentunnel: Een fret kan erg leuk alleen met een kattentunnel / frettentunnel spelen. Deze hebben we in verschillende modellen en lengtes.
 • Krabpaal/ krabplank: Om een krabpaal of krabplank in huis te plaatsten, kun je voorkomen dat je fret de meubels of gordijnen gebruikt voor het scherpen van zijn nagels. Krabpalen hebben we van klein tot groot in ons assortiment.
 • Kledingroller: Fretten verharen regelmatig. De haren van de fret blijven vaak gemakkelijk aan uw kleding zitten. Dit is niet altijd even prettig. Een kledingroller biedt dan de uitkomst om vrij vlot de haren van uw kleding af te krijgen. Naast de kledingroller hebben we speciale borstels om haren van kleding af te halen.
 • Informatieboekje: Om je in te lezen over de fret die je hebt aangeschaft (o.a. gedrag, verzorging, huisvesting) kun je een informatieboekje aanschaffen over de fret.