Hengelsport - lokvoer

In ons assortiment vindt u een ruime sortering lokvoer en aas. Hieronder zijn enkele producten uit ons assortiment nader toegelicht.

Lokvoer: 
Wij hebben een uitgebreid assortiment aan compleet lokvoer voor de voorn, brasem, winde karper etc. Deze voeders hebben wij voor stromend - en stilstaand water. Het verschil hiervan is dat het voer voor stromend water vaak zwaarder en vaster is waardoor het beter op de voerplaats blijft liggen. Het voer voor stilstaand water is lichter. We hebben lokvoer van o.a. de merken Lasebo, van den Eynden en in diverse soorten van ons huismerk

Daarnaast hebben wij voer speciaal voor de feedervisser. Dit is lokvoer wat gemaakt is om in een voerkorf te plaatsen. Het voer blijft goed in de voerkorf zitten en in het water lost dit goed op.

Tevens hebben wij veel losse soorten voer, voor mensen die zelf hun voer willen samenstellen. In ons assortiment hebben we o.a. broodmeel, beschuitmeel, maïsmeel, koekjesmeel, polenta, duivenmest, gemalen hennep, trouvit, tijgernoten, griesmeel, gemalen havermout, vismeel etc. Om het voer te verzwaren hebben wij leem in het assortiment wat je ook toe kan voegen aan het zelf samengestelde voer.

Het zelf samengestelde voer kun je sterker van geur en smaak maken. Hiervoor hebben wij diverse toevoegingen in meelvariant en in vloeistof. Enkele van onze geur/smaakstoffen zijn: karamel, vanille, aardbei, venkel, koriander, chocolade, exotic en anijs.

 

Het aas voor de witvis
Onder witvis verstaan we o.a. de soorten voorn, brasem, winde, karper en zeelt. Ook voor hen hebben wij diverse soorten levend- en kunstaas in ons assortiment.

  • Levend aas: Wij hebben het hele jaar grote en kleine maden, meelwormen, moriowormen, wasmotlarven, regenwormen, casters etc.
  • Kunstaas: Kunstaas hebben wij in veel soorten en varianten. Er zijn verschillende deegsoorten voor de witvis die klaar voor gebruik zijn en meel waarvan je deeg, voor aan de haak te doen, van kunt maken. Zo hebben wij ook kunstmaden (rood en wit), kunstregenwormen (groot en klein). etc.

 

Het aas voor de roofvis
Onder roofvissen verstaan we o.a. de soorten snoeken, snoekbaarzen en baarzen.

In ons assortiment hebben we voor u een sortering kunstaas voor de roofvis waaronder:

  • Twisters
  • Spiering (in blik of uit de diepvries)
  • Kunstvisjes
  • Blinkers
  • Pluggen

 

Het aas voor de forel
Voor de forelvisserij hebben wij een groot assortiment aan Powerbait staan. We hebben Powerbait in vele verschillende kleuren,  met en zonder glitter en div. gemixte kleuren. Daarnaast hebben we Powerbait die opkleurt in het donker (glow in the dark). Van het merk Berkley hebben we ook verschillende kleuren deeg en kunstlokaas. Naast onze grote sortering Powerbait hebben we blinkers in diverse formaten en kleuren en verschillende soorten levend aas.

 

Het aas voor de karper
Voor de karpers hebben wij verschillende formaten bolies deze hebben wij in de zinkende varianten en in pop-up ( drijvende varianten ) in tal van smaken o.a. aardbei, honing, banaan, exotic en pinda. We hebben de bolies van de merken Waterland en Lasebo. In ons assortiment hebben we ook bolies waar de smaakstof nog aan toegevoegd moet worden om deze extra vers te laten blijven. Als je zelf bolies wilt maken hebben wij hiervoor een speciale boliemix. Hieraan kun je zelf de smaken toevoegen, waarvan jij denkt dat de karper ze extra lekker zal vinden.

Regelmatig wordt er met maïs op de karpers gevist. Maïs hebben we in blikjes van verschillende formaten. Naast de gewone maïs hebben we maïs waar een smaak aan toegevoegd is.

Met trouvit worden vaak karpers gevangen. Wij hebben trouvit in poedervorm, in palletvorm (in verschillende grote) en in korrels. Ook hebben we speciale karperkorrels in verschillende smaken in het assortiment (o.a. de smaken banaan, trouvit, tijgernoten en aardbei)

Tevens hebben wij alle accessoires om de boilies en de pallets in te boren en aan de hair te hangen zoals boilie boortjes en boliehaken en bolienaalden.