Honden - africhting

Voor de africhting van honden hebben wij een complete lijn professionele producten.

  • Anti- blafbanden: Deze hebben wij in verschillende soorten en varianten in ons assortiment. Een anti-blafband reageert zelf op het geblaf van uw hond. Zodra uw hond blaft geeft deze band een hinderlijke geluidstoon, een trilling of een vervelende citronelspray. Hierdoor is het overmatig blaffen van honden op te lossen. We hebben in ons assortiment o.a. PetSafe hoorbare blafbeheersing, PetSafe VBC-10 vibrerende blafbeheersing, PetSafe Ultrasonic ultrasone blafbeheersing en een spray-trainer.
  • Dogtrainers: Dogtrainers heb je in verschillende soorten en varianten. De dogtrainingen worden gebruikt om verschillende ongewenste gedragingen van de hond af te leren o.a. weglopen, springgedrag, uitvallen naar andere honden. Een dogtrainer is een afstandsbediening die een negatieve of positieve toon uitzend die tot 9 meter voor een hon te horen is, heirdoor hoeft de hond ook geen halsband om.
  • Halti of Gentle walker: Sommige honden willen tijdens het wandelen graag vooruit en dan kan het voorkomen dat de hond het baasje uitlaat i.p.v. andersom. Om dit te voorkomen, kunt u gebruik maken van een Halti of Gentle walker. Een Halti zorgt ervoor dat de snoet van de hond naar beneden wijst als hij vooruit wil. De Gentle walker is een soort tuig dat de hond weerhoud van het trekken.
  • Overige africhting: Naast de bovengenoemde africhtingapparatuur hebben we nog andere producten zoals: hondenfluitjes, werpkettingen, fisherdisks, clickers etc.
  • Jachtsport: Ook voor degene die de jachtsport beoefend, kunnen wij voorzien van een assortiment aan diverse dummy’s, jachtfluiten en koorden, lokstoffen enzovoort.