Honden - africhting

Voor de africhting van honden hebben wij een complete lijn professionele producten.

  • Anti- blafbanden: Deze hebben wij in verschillende soorten en varianten in ons assortiment. Een anti-blafband reageert zelf op het geblaf van uw hond. Zodra uw hond blaft geeft deze band een hinderlijke geluidstoon, een statische correctie of een vervelende citronelspray. Hierdoor is het overmatig blaffen van honden op te lossen. We hebben in ons assortiment o.a. Pet-safe barkcontrol, Pet- safe barkcontrol delux, Pet-safe barkcontrol nano, Pet-safe barkcontrol ultrasoon en een spray-trainer.
  • Onzichtbare omheiningen: Deze hebben wij in verschillende varianten waaronder de radio-fence en de super radio-fence. Met dit systeem zet je met een draad een bepaald gebied af, welke over of door de grond gelegd kan worden. Zodra uw hond bij deze draad in de buurt komt, reageert zijn halsband hierop door middel van een statische correctie. Zo leert u uw hond zeer gemakkelijk op het terrein te blijven. Daarnaast hebben we de Wireless in ons assortiment. Met de Wireless hoeft u geen draad uit te zetten, maar u plaatst een zender in het midden van het terrein. Hiermee kunt u een bepaald bereik uitzetten rondom deze zender waar uw hond binnen blijft. Indien de hond aan het grensgebied komt wordt de hond d.m.v. een statische correctie door de halsband gecorrigeerd.
  • Dogtrainers: Dogtrainers heb je in verschillende soorten en varianten. De dogtrainingen worden gebruikt om verschillende ongewenste gedragingen van de hond af te leren o.a. weglopen, springgedrag, uitvallen naar andere honden. Een dogtrainer is een halsband die door middel van een afstandsbediening signalen aan uw hond afgeeft zoals waarschuwingstonen of een elektronische lading. Zodra uw hond niet luistert naar een commando dat gegeven wordt, kunt u d.m.v. de afstandsbediening uw hond waarschuwen en corrigeren.
  • Halti of Gentle walker: Sommige honden willen tijdens het wandelen graag vooruit en dan kan het voorkomen dat de hond het baasje uitlaat i.p.v. andersom. Om dit te voorkomen, kunt u gebruik maken van een Halti of Gentle walker. Een Halti zorgt ervoor dat de snoet van de hond naar beneden wijst als hij vooruit wil. De Gentle walker is een soort tuig dat de hond weerhoud van het trekken.
  • Overige africhting: Naast de bovengenoemde africhtingapparatuur hebben we nog andere producten zoals: hondenfluitjes, werpkettingen, fisherdisks, clickers etc.
  • Jachtsport: Ook voor degene die de jachtsport beoefend, kunnen wij voorzien van een assortiment aan diverse dummy’s, jachtfluiten en koorden, lokstoffen enzovoort.