Katten - accessoires

In ons assortiment hebben we volop accessoires voor uw kat. Een kleine greep van benodigdheden uit ons grote assortiment hebben we hieronder weergegeven.

 • Een slaapplekje: Dit kan een mand, bankje, kussen of een kleedje zijn. Manden en banken hebben we in het plastic, gevlochten riet, leer, suedine, katoen, pluche in verschillende modellen. Kussens en kleedjes hebben we van katoen, in het skai, van vetbed, in waterafstotend materiaal, suedine in dunne en dikke varianten. Tevens bieden wij een ruime keuze in radiatorhangnatjes en hebben we diverse kattenkruipzakken. Kortom, we hebben een zeer ruim assortiment aan een rustplekje voor de kat.
 • Halsbandje / tuigje: Voor een kat heeft u een goed halsbandje of tuigje nodig. Deze kan zijn van leer of nylon. Aan een kitten/ kattenbandje zit een belletje om de vogeltjes op afstand te houden en je hoort zelf zo waar de kat is.
 • Adreskoker/ penning: Het is verstandig om aan de halsband van je kat een adressenkokertje of een penning te hangen voorzien van naam en telefoonnummer van de eigenaar.Mocht de kitten of kat weglopen, kan een vinder altijd zijn baasje bereiken.
 • Voerbak en waterbak: We hebben een ruime sortering voer- en waterbakken van de materialen steen, roestvrij staal en kunststof. Stenen en roestvrij stalen bakken zijn goed schoon te maken en blijven goed staan. Een kat vindt een waterval/ fontein vaak erg prettig omdat hij houdt van stromend water. Dit kan gebruikt worden i.p.v. een waterbakje. Mocht je op vakantie gaan en de kat moet langere tijd in de auto zitten, dan hebben wij hiervoor speciale waterbakken die ervoor zorgen dat het water niet over de rand komt tijdens het rijden.
 • Kattenbak: Een kitten/ kat is vaak zindelijk. Als je een kattenbak in de hoek van de kamer plaatst, zal het dier daar bijna altijd zijn behoefte doen. De kattenbak die je kiest kan open zijn of één met een kap erop. Deze hebben we in verschillende maten, modellen en kleuren in ons assortiment.
 • Dierenverblijfreiniger: Regelmatig het verblijf (kattenbak) van uw kat schoonmaken met dierenverblijfreiniger is een aanrader. Het verdrijft onaangename geurtjes, is insectwerend, ontsmettend en laat een frisse geur achter.
 • Krabpaal/ krabplank: Deze weerhoudt je kitten/ kat ervan je meubels of gordijnen voor het scherpen van haar nagels te gebruiken. Krabpalen hebben we van klein tot groot in ons assortiment.
 • Transportkooi: Vaak komt het regelmatig voor dat je je kat mag vervoeren naar bijv. de dierenarts. De beste manier om je kat te vervoeren is door gebruik te maken van een plastic of rieten transportbox, waarvan de deksel afneembaar is. Je hebt dan minder problemen je kat eruit te halen.
 • Draagtassen: Als u wilt gaan wandelen en je wilt de kat meenemen, dan kun je gebruik maken van een draagtas. Hierin bieden wij u een uitgebreid assortiment van een eenvoudige tot luxe en modieuze draagtas. Sommige katten moeten wel even wennen aan de draagtas.
 • Speelgoed: Zorg voor speeltjes waar u samen mee kunt spelen als wel voor speeltjes waar de katten alleen mee kan spelen. In kattenspeeltjes zit meestal kattekruid verwerkt waardoor ze aantrekkelijk worden voor de kat/ kitten. Daarnaast hebben wij snackballen voor de kat. De kat probeert spelenderwijs het snoepje uit de snackbal te krijgen. Speeltjes voor de kat kunnen met cat-nip-spray ingesprayd worden waardoor het voor de kat interessant wordt.
 • Kattentunnel: Een kat kan erg leuk alleen met een kattentunnel spelen. Deze hebben we in verschillende modellen en lengtes.
 • Kledingroller: Katten verharen regelmatig. De haren van de kat blijven vaak gemakkelijk aan uw kleding zitten. Dit is niet altijd even prettig. Een kledingroller biedt dan de uitkomst om vrij vlot de haren van uw kleding af te krijgen. Naast de kledingroller hebben we speciale borstels om haren van kleding af te halen.
 • Informatieboekje: Om je in te lezen over de kat die je hebt aangeschaft (o.a. gedrag, verzorging, huisvesting) kun je een informatieboekje aanschaffen over je kattenras.