Paard - huisvesting

Stalbenodigdheden:
Voor de benodigdheden van de stal hebben we een assortiment aan producten voorradig. Denk hierbij aan:

 • Zadelsteunen, standaarden en ophanghaken: Er zijn diverse soorten systemen om u het paardentuig aan op te hangen. Hierdoor kan het tuig drogen en is het netjes opgeruimd.
 • Voerbakken en waterbakken: Er zijn water- en voerbakken in verschillende modellen in ons assortiment. Deze bakken zijn van kunststof en van zink.
 • Voertonnen: Om u voer luchtdicht in op te slaan en te beschermen tegen ongedierte.
 • Hooiruiven: Het plaatsen van hooi in een hooiruif zorgt ervoor dat het langer vers blijft en niet onnodig vochtig wordt. Wij hebben hooiruiven van hout en metaal die je in een weide kan plaatsen, maar ook hooiruiven die je tegen een muur kan plaatsen en hooizakken/ hooinetten.
 • Likstenen, voer- en speelballen: Ook voor paarden is het belangrijk dat ze een liksteen in hun stal of wei hebben. Uit de liksteen kunnen de dieren de benodigde vitamines en mineralen halen die ze vaak te kort komen door eenzijdige voedsel of een lage kwaliteit van gras. Wij hebben verschillende soorten en maten likstenen en bijpassende liksteenhouders in ons assortiment. Daarnaast zijn er diverse speel- en voerballen om verveling in stallen en weide tegen te gaan.
 • Bodembedekkingen: Als bodembedekker voor verblijf hebben wij grootverpakkingen aan bodembedekkingen in ons assortiment van o.a. houtkrullen, vlasvezel, hempvezel, hooi en stro. Voor de grootverbruikers hebben we een speciale prijs voor onze bodembedekkingen.
 • Werkmaterialen: Het houden van een paard brengt wat werk met zich mee. Daarvoor is het gemakkelijk als je een riek, hooivork, schop, spade, grondboor e.d. in huis hebt. Wij hebben verschillende werkgereedschappen in ons assortiment en wij adviseren u graag bij de keuze uit deze werkmaterialen.
 • Bestrijdingsmiddelen: Waar voer en dieren zijn, is er vaak ook ongedierte in de buurt. Indien u last heeft van muizen en ratten heeft, hebben wij voor u een complete lijn bestrijdingsmiddelen. O.a. muizen- en rattenklemmen, afweer systemen en vallen.
   

Weidebenodigdheden:

 • Weideafrastering: Wij bieden u een compleet assortiment aan betaalbare weideafrastering zoals: koord, lint, isolatoren, draad- en lintverbinders, poortgrepen, stroomklokken/schrikapparaten, stroommeters, en diverse soorten instappalen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor weideafrastering.
 • Kunstmest: Om de weide groen en groeiend te houden hebben wij diverse soorten kunstmest.