Ruitersport - accessoires

In ons assortiment hebben we een ruime sortering artikelen voor uw paard en pony. Een kleine greep uit onze grote sortering staat hieronder weergegeven.

  • Dekens: Wij hebben diverse soorten dekens voorradig zoals: vliegendekens, zweetdekens, staldekens, winterdekens en (reflecterende) uitrijdekens. Deze dekens zijn van prima kwaliteit en betaalbaar. Er is altijd een basiscollectie en een seizoenscollectie. Verder zijn ook alle accessoires voor dekens voorradig zoals borstbeschermers, vliegenkappen en vliegenfrontriemen voor het hoofd en losse onderdelen.
  • Beenbescherming: Er is een basiscollectie en een seizoenscollectie aanwezig van bandages, peesbeschermers en strijklappen, transportbeschermers en springschoenen. Ook zijn er wat producten van Tacx leverbaar zoals kalkoenen, ratels en reinigingsstiften.
  • Halsters: Er is genoeg keuze uit diverse maten, kleuren en modellen halsters. Tevens is er elk seizoen een andere collectie. Ook zijn er bijpassende halstertouwen, touwen/elastieken voor in de trailer of standplaats te bevestigen.
  • Hoofdstellen: In ons assortiment treft u ook diverse hoofdstellen aan. Deze zijn er in de maten Shetlander tot extra full. Er zijn ook diverse uitvoeringen zoals met lage neusriem, dubbele neusriem of aansnoerneusriem. Tevens is er een model waar je de padding (voering) in verschillende kleuren kunt wisselen. Daarnaast zijn alle toebehoren zoals bitten en (hulp)teugels ook voorradig.
  • Zadels: Wij hanteren 2 soorten zadels in het assortiment, namelijk een serie lederen en een serie kunststofzadels in veelzijdigheids- en dressuuruitvoering. Daarnaast zijn alle onderdelen t.b.v. zadels verkrijgbaar in diverse maten en soorten (bijvoorbeeld singels, stijgbeugels, stijgbeugelriemen). Ook bieden wij u een compleet assortiment aan onderhoudsartikelen voor uw leerwerk.
  • Zadeldekjes: Er zijn in alle maten, kleuren en modellen zadeldekjes en zadelbontjes voorradig. Deze collectie wisselt continue. Daarnaast is er een basiscollectie aan zadeldekjes.