Onze winkel - 3000m2 dierplezier

Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat door zijn deskundig advies en zijn ruime sortering. In onze winkel vindt u meer dan 3000 m² dierplezier voor uw huisdier. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan dieren, dierenverblijven en dierenbenodigdheden aan. Op deze site willen wij u een indruk geven over onze dierenspeciaalzaak. Direct online bestellen? Dat kan op www.dierencompleet.nl

In onze winkel van meer dan 3000m² treft u een uniek en zeer uitgebreid assortiment van dieren, dierenverblijven voor (huis)dieren en alle benodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, konijn, fret, vogel, papegaai, vis, reptiel, amfibie, paard, kip en andere boerderijdieren. Tevens hebben wij een ruim assortiment aan andere producten zoals: hengelsport, ruitersport, outdoor kleding, outdoor schoenen & laarzen, werkschoenen, weideafrastering, bestrijdingsmiddelen, tuinzaden, cadeauartikelen en broedmachines. Naast de grote winkel beschikken wij over een groot magazijn, hierdoor hebben wij vrijwel alle artikelen ruim op voorraad, en kunnen wij groot en voordelig voor u inkopen.

Service staat bij ons voorop, wij staan altijd voor u klaar.

Wij beschikken bij onze winkel over een ruime werkplaats waardoor wij tevens aan uw wensen kunnen voldoen met betrekking tot maatwerk. Geen wens is ons te gek, wij denken hierbij praktisch met u mee om samen tot een uniek dierenverblijf te komen. Maatwerk is bij ons dus geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden.

Met de ervaring die wij in tientallen jaren hebben opgedaan kunnen wij u voorzien van een kundig en gepast advies met betrekking tot al onze producten en diensten. Tevens staan wij altijd open voor vragen omtrent uw (huis)dier.

Een bezoek aan Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen op Industrieweg 14 (Bedrijventerrein de Stad), 5688 DP in Oirschot is zeker een aanrader! 

Hier vindt u onze privacy verklaring.